Barbecues

Een goede barbecue zorgt ervoor dat u tijdens avonden met lekker weer, fijn buiten kunt eten. Met de juiste barbecue wordt uw tuin een verlengde van uw huiskamer en worden de late zomeravonden nog later. De barbecues uit het assortiment van Tuincentrum Boxtel zijn van goede kwaliteit en ideaal voor in uw tuin. Kom naar ons tuincentrum in Boxtel voor het complete assortiment barbecues. 

Barbecue kopen

Een barbecue kopen doet u bij Tuincentrum Boxtel. In ons tuincentrum vindt u een ruim assortiment aan barbecues. U kunt terecht bij Tuincentrum Boxtel voor verschillende soorten merken barbecues. Wij verkopen onder andere de volgende soorten barbecues:

  • Houtskool barbecue
  • Elektrische barbecue
  • Gasbarbecue

Een barbecue is natuurlijk niet compleet zonder dat u heerlijk buiten kunt zitten. Bij Tuincentrum Boxtel verkopen wij ook verschillende soorten tuinmeubelen. Met deze tuinmeubelen wordt uw barbecue pas echt compleet! 

Houtskool barbecue

Een houtskool barbecue geeft het klassieke barbecue gevoel. De houtskool barbecue wordt ook wel de kolenbarbecue genoemd. Met deze barbecue maakt u uw gerechten klaar op een grill, die verwarmd wordt door de kolen. Er zijn veel verschillende soorten houtskool barbecues, bijvoorbeeld met of zonder deksel. Met de houtskool barbecues die wij verkopen in ons tuincentrum in Boxtel krijgt u de kans om op heerlijke zomerdagen de keuken te verplaatsen naar buiten. Bij Tuincentrum Boxtel vindt u de houtskool barbecue waar u naar zoekt! 

barbecues-tuincentrum-boxtel

Elektrische barbecue

Een elektrische barbecue heeft veel voordelen. U hoeft niet na te denken over gasflessen of kooltjes, maar u kunt gewoon de stekker in het stopcontact steken. De elektrische barbecue is makkelijk schoon te maken en een ideale manier om een gezellige zomeravond te krijgen. Met deze elektrische barbecue heeft u namelijk geen last van schadelijke stoffen die vrijkomen. Zo is deze elektrische barbecue ook geschikt om op vakantie mee te nemen, of zelfs om te gebruiken op uw balkon. Ook is de elektrische barbecue een goede optie als u kinderen of huisdieren heeft die veel rondrennen door de tuin. Met de elektrische barbecue heeft u namelijk geen kans dat de kooltjes uit de barbecue kunnen vallen. Ook kunt u met een elektrische barbecue zelf de temperatuur van de barbecue goed regelen. Dit zorgt er ook voor dat de barbecue gemakkelijk warm is.

Gasbarbecue

Een gasbarbecue is een goede manier om heerlijk buiten te eten op een warme zomeravond. Wat ideaal is aan gasbarbecues, is dat deze binnen tien tot vijftien minuten op temperatuur zijn. De temperatuur van de barbecues blijft ook goed te reguleren. Het schoonmaken van een gasbarbecue is gemakkelijk, alleen het rooster en de gasbranders moeten schoongemaakt worden. Bij de gasbranders hoeft dit niet iedere keer dat u gaat barbecueën te gebeuren. Een gasbarbecue zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van uw gerechten. 

Accessoires voor de barbecue

Bij Tuincentrum Boxtel verkopen wij ook verschillende soorten accessoires voor de barbecue. Zo kunt u denken aan verschillende reinigingsmiddelen om uw barbecue zo schoon mogelijk te houden. Ook verkopen wij onder andere beschermhoezen en nog veel meer handige accessoires. Voor ons complete assortiment barbecue accessoires bent u van harte welkom bij ons tuincentrum in Boxtel. 

Wilt u meer informatie over ons aanbod barbecues? Kom dan naar ons tuincentrum in Boxtel nabij Oisterwijk, Schijndel en Vught. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.