Winkelafspraak inplannen

Vogels

Op onze dierenafdeling vindt u een assortiment voor uw vogel als huisdier, zoals bijvoorbeeld een parkiet. Maar ook aan de vogels in de tuin is gedacht, dus ook om de vogeltjes de winter door te helpen vindt u al uw benodigdheden bij ons. Op onze dierenafdeling vindt u een grote verscheidenheid aan verzorgingsartikelen voor huisdieren en de dieren in de tuin. Of u nu een parkiet heeft, of graag iets extra's doet voor de vogeltjes, u vindt het bij Tuincentrum Boxtel! 

Dierenafdeling

Verschillende vogelbenodigdheden bij Tuincentrum Boxtel

Voor vogels die u als huisdier heeft zoals bijvoorbeeld parkieten, maar ook voor vogeltjes in de tuin kunt u verschillende verzorgingsartikelen nodig hebben. Deze vindt u allemaal op onze dieren afdeling! Zo kunt u denken aan:

  • Vogelhuisjes
  • Voederschalen
  • Nestkastjes
  • Spiegeltjes
  • Vogelbadjes

En nog vele andere verzorgingsartikelen, zodat u de vogeltjes zo goed mogelijk kunt verzorgen. Afhankelijk van wat voor soort vogel u heeft, zijn de verzorgingsartikelen natuurlijk verschillend. Heeft u specifieke vragen over uw huisdier? Stel deze vragen dan gerust in ons tuincentrum, dan helpen wij u graag verder! Onze gespecialiseerde medewerkers denken graag met u mee. 

Vogelvoer en andere vogel benodigdheden bij Tuincentrum Boxtel

Alle benodigdheden voor als u een vogel als huisdier heeft

Als u thuis een vogeltje heeft, of overweegt een vogel te kopen, dan komen daar verschillende aandachtspunten bij kijken. Een voldoende ruime kooi is belangrijk, zodat het vogeltje de ruimte heeft en bijvoorbeeld op een zitstok kan gaan zitten. De bodem wordt vaak bedekt met schelpenzand. De kooi kan in principe zowel binnen als buiten staan, maar buiten is het wel belangrijk om te zorgen dat de kooi tocht- en vorst vrij is. Naast de kooi, zijn er andere verzorgingsproducten van belang, zoals goed voer, voldoende speelgoed en leuke extra's, zodat de vogeltjes actief blijven.

Met deze verzorgingsartikelen helpt u de vogels in de tuin

Niet alleen de vogels die we als huisdieren houden, maar ook de vogeltjes in de tuin verdienen onze aandacht. Wij hebben een aantal verzorgingstips voor vogels, zodat u deze de seizoenen door kunt helpen. We beginnen vaak met een vogelhuisje, zodat de vogels een fijn plaatsje kunnen vinden voor hun nestje. Daarnaast kunt u ook denken aan voederhuisjes en drinkbakken. In tijden van vorst kunnen de vogels dan toch hun belangrijkste behoeften vinden bij u in de tuin, wat ook een erg leuk gezicht is natuurlijk! Er zijn verschillende soorten vogelvoer die u in de tuin kunt zetten, waar de vogels ontzettend mee geholpen zijn! Er zijn verschillende soorten vogelvoer die in de winter van groot belang kunnen zijn, met de kleinste beetjes helpt u zeker al een aantal vogels in uw buurt. 

Vogelkooi en vogelvoer kopen in Boxtel

Bezoek Tuincentrum Boxtel voor het volledige aanbod

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Boxtel, voor het volledige aanbod aan vogelverzorging. Onze medewerkers van de dierenafdeling helpen u uiteraard ook graag bij al uw vragen. Tuincentrum Boxtel is van maandag tot en met zondag geopend en naast dierenverzorging, kunt u bij ons ook terecht voor diverse tuinplanten, potterie, sfeer en cadeau enzovoort! Bekijk hieronder de route naar ons tuincentrum, of neem contact met ons op, door te bellen naar 0411-674749, of door een mail te sturen naar [email protected]. Tot ziens bij Tuincentrum Boxtel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden