Kamerplanten

Binnenplanten of kamerplanten zijn perfect voor het najaar en zijn echte sfeermakers in huis. Bij ons tuincentrum in Boxtel heeft u een breed assortiment aan binnenplanten voor kantoor, thuis of als cadeau. Wij hebben grote kamerplanten, kleine kamerplanten of middelgrote kamerplanten. Onze experts helpen u graag bij het maken van een keuze voor de juiste binnenplant. Gaat u bijvoorbeeld snel op vakantie? Dan raden wij u aan om een binnenplant te kopen die niet al te veel verzorging, plantenvoeding of water nodig heeft. Wij hebben bijvoorbeeld:

Moeite met een keuze maken? Dan helpen wij u graag verder met wat informatie. 

Kamerplant top 5

De meest populaire kamerplanten in ons tuincentrum zijn:

  1. Calathea Orbifolia
  2. Vijgcactus
  3. Bananenplant
  4. Philodendron Melanochrysum
  5. Watercacao

Groot assortiment kamerplanten

Naast het grote assortiment kamerplanten van cactussen tot palmen, yucca's en orchideeën. Hebben wij in Boxtel uiteraard ook verschillende soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. In potgrond zitten voedingsstoffen die voor een extra impuls voor de kamerplanten zorgen. Ook hebben wij in ons tuincentrum verschillende bestrijdingsmiddelen voor ongedierte. Een binnen- of kamerplant zorgt voor een leefbare aanblik, gezelligheid en nét een beetje sfeer in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer, restaurant of kantoor. Planten hebben nu eenmaal een ontspannen, natuurlijke en persoonlijke tint. U kunt het zelf zo gek maken als u wilt. Bent u erg modern? Dan kiest u een kamerplant zoals de pannenkoekenplant. De pannenkoekenplant wordt zo genoemd omdat de ronde, platte bladeren u doet denken aan een pannenkoek. De pannenkoekenplant is erg makkelijk te verzorgen en heeft weinig zonlicht nodig. 

Kamerplant kopen Boxtel

In ons tuincentrum vindt u enorm veel kamerplanten. Maar het is altijd het belangrijkste dat deze bij u past. Denk maar aan de type bladeren, type huis, grootte of bloeiend of niet. Grote kamerplanten zijn tegenwoordig ook erg populair om kantoorruimte op te fleuren of in woonkamers te plaatsen. Grote planten zijn gemakkelijk te onderhouden en beschadigen niet snel. Ze kunnen namelijk meer hebben. Het is als laatste ook erg belangrijk om de plaats te bepalen van uw kamerplant. Iedere plant is anders en heeft andere behoeftes. 

Onze top vijf grote kamerplanten is als volgt:

  1. Gatenplant - Monstera 'Pertusum'
  2. Cactus - Euphorbia ingens
  3. Palmlelie - Yucca elephantipes
  4. Vioolbladplant - Ficus Lyrata
  5. Olifantsoor - Alocasia Zebrina

Groene kamerplanten