Arrangementen

Bij tuincentrum Boxtel bent u van harte welkom om een mooi arrangement samen te stellen. Wij bieden plantenstukjes aan in verschillende soorten en maten, maar wij maken deze ook op maat. Plantenstukjes zijn ideaal voor in uw eigen huiskamer of om cadeau te geven! Voordeel van deze plantenbakken is dat deze al een geheel nieuwe indruk maken als er al één plant wordt vervangen. Zo heeft u een sfeervolle plantenbak in huis waardoor u altijd wat groen in uw huis heeft!

Wij bieden plantenstukken de volgende soorten schalen aan: 

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof

Plantenbakken met vetplanten

Niet iedereen is even goed in het verzorgen van planten. Voor de mensen zonder groene vingers hebben wij dan ook een ruim assortiment aan vetplanten om uw plantenbak mee te vullen. De verzorging van de vetplanten is minimaal, maar zo kan iedereen groen in huis halen! Wij hebben een ruim aanbod aan vetplanten die geschikt zijn om een mooi arrangement van samen te stellen.

Plantenarrangement als cadeau

Een plantenarrangement is een ideaal cadeau voor een house-warming of verjaardag. Het is wat anders dan een standaard boeket bloemen. Met een plantenarrangement komt er al snel sfeer in een huiskamer. Door onze verschillende schalen en planten hebben wij plantenarrangementen die passen in vrijwel ieder interieur. 

Advies voor arrangementen

Kom voor een mooi op maat gemaakt arrangement naar ons tuincentrum in Boxtel. Onze medewerkers helpen u graag met het uitkiezen van de juiste planten of schaal. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar in Boxtel nabij Tilburg en Schijndel. 

Bent u toch op zoek naar losse kamerplanten zoals groene kamerplanten, of bloeiende kamerplanten? Neem dan eens een kijkje of kom inspiratie op doen in ons tuincentrum!

Bekijk meer kamerplanten.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten