Gasbarbecue

Een gasbarbecue is erg makkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar. U kunt de temperatuur goed reguleren door de knop verder of minder ver open te draaien. Een bijkomend voordeel is dat de gasbarbecue goedkoper is in gebruik dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. Kom naar ons tuincentrum voor uitgebreid advies.

Plan uw bezoek

Koop uw gas BBQ bij tuincentrum Boxtel

Barbecueën in de zomermaanden is natuurlijk enorm gezellig. Bent u ook van plan om deze zomer heerlijk te genieten in uw tuin op uw loungeset en het eten van uw barbecue? Dat kan heel erg makkelijk door het kopen van een gasbarbecue. Ons assortiment gasbarbecues is groot, waardoor er altijd een barbecue voor u bijzit. 

Voordelen gasbarbecue?

Een gasbarbecue wordt steeds populairder in ons tuincentrum in Boxtel. Waarom? Dat leggen wij u uit met de volgende voordelen:

  • In tegenstelling tot een houtskoolbarbecue is een gasbarbecue heel erg snel opgewarmd. Uzelf druk maken over aanmaakblokjes? Dat hoeft vanaf heden niet meer, want een gasbarbecue is al aan te zetten door het drukken op slechts één knop. Vervolgens heeft een gasbarbecue gemiddeld zo'n 10 tot 15 minuten nodig om op te warmen en daarna kunt u snel beginnen met het maken van het lekkere eten. 
  • Ook is het schoonmaken van een gasbarbecue heel erg makkelijk én snel. U kunt heel snel de grilplaat van de barbecue schoonmaken en het vetbakje legen. Daarna kan de barbecue snel worden opgeborgen voor de volgende barbecue.
  • De temperatuur van uw bbq aanpassen, kan erg makkelijk door middel van een gasbarbecue. Hierdoor behoudt u de maximale vitamines in uw vlees en vis. Ook is het handig dat het druppende vet van al het lekkers niet meer zorgt voor opslaande vlammen waardoor uw vlees minder snel verbrandt. Verder zorgt deze soort barbecue ervoor dat de dierlijke vetten worden behouden. Op deze manier is barbecueën met een gasbarbecue gezonder.

Hoe gebruik ik een gasbarbecue?

Een gasbarbecue kopen, maar waar moet u nu eigenlijk op letten? Hoe vlees bakken op een gasbarbecue? Wij helpen u graag met het bepalen welke gasbarbecue het beste bij u past. Of dat nu een kleine of grote barbecue is, we hebben het allemaal in ons tuincentrum in Boxtel. Zo is het bepalen van de temperatuur een probleem waar veel mensen tegenaan lopen, maar het is erg afhankelijk welk gerecht je gaat bereiden. Dit kunt u het beste opzoeken en hieraan de temperatuur aanpassen naar het gerecht. Ook kunt u de temperatuur makkelijk verlagen of verhogen, wat het barbecueën erg makkelijk maakt. Ideaal toch?

Welk gas gebruik ik voor mijn gas BBQ?

Dit is een vraag die we veelal te horen krijgen in ons tuincentrum. Wij adviseren om twee soorten gas te gebruiken, namelijk propaangas en butaangas. U kunt u het beste laten adviseren in ons tuincentrum naar de beste keuze voor u. 

Gasbarbecue aanbieding

Om u van de beste gas bbq te voorzien, hebben wij ook regelmatig gasbarecues in de aanbieding. Op die manier kunt u voordelig genieten van een mooie gasbarbecue. Ook voor andere barbecues zoals houtskoolbarbecues, elektrische barbecues, bbq accessoires en buitenkeukens bent u bij ons tuincentrum aan het juiste adres. Kom naar ons tuincentrum in Boxtel en kies voor het gemak van een gasbarbecue. 

Tuinmeubelen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues