Elektrische barbecue

Met een elektrische barbecue profiteert u van het ultieme gebruikersgemak. Deze barbecue is snel opgewarmd en gebruiksklaar en de temperatuur is goed onder controle te houden. Populair zijn de wat kleinere modellen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Verder heeft u met de elektrische barbecue een minimale rookontwikkeling, dit kan voordelig zijn als u een inpandig balkon heeft of als u slecht tegen rook kunt. In ons tuincentrum bieden wij een ruim assortiment aan diverse types en merken. Kom naar ons tuincentrum in Boxtel en kies voor het gemak van een elektrische barbecue. 

Plan uw bezoek

Elektrische barbecue kopen in Boxtel

Bent u iemand die zo snel mogelijk wilt beginnen met de barbecue? Dan is een elektrische bbq ideaal voor u. Het is erg simpel: u steekt de stekker in het stopcontact, bepaalt vervolgens de temperatuur en u bent binnen een paar minuten klaar om te beginnen met barbecueën! Bovendien zijn elektrische barbecues erg handig om zelfs binnenshuis te gebruiken, ze stoten namelijk geen rook uit & ze zijn te koop in kleine varianten. Bepaalde modellen elektrische barbecues zijn zelfs inklapbaar en verrijdbaar voor extra gemak.

Grote elektrische bbq kopen

Een grote barbecue is ideaal als u veel vrienden en familie heeft die vaak langskomen. Bij tuincentrum Boxtel koopt u verschillende soorten elektrische barbecues die verschillen in formaten. Op een grote bbq kunt u veel barbecue eten zoals kip, vis en groentes kwijt waardoor u met z'n allen kunt genieten van het lekkers. Het grote voordeel van een elektrische bbq is het feit dat ze minder rook en geuren afstoten in vergelijking met een houtskoolbarbecue. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van de lange zomerse avonden met vrienden en familie.

Elektrische bbq kopen in de aanbieding, boxtel

Perfecte smaak voor uw elektrische bbq

De vraag of het vlees dezelfde authentieke smaak krijgt als met een houtskool barbecue, krijgen wij veel te horen bij ons in Boxtel. En vertrouw ons als we zeggen dat dit écht het geval is. Barbecues van tegenwoordig zijn voorzien van de meest luxe tools en handigheden wat het creëren van deze smaak erg gemakkelijk maakt. 

Reiniging van uw elektrische barbecue

Hoe zit het eigenlijk met het schoonmaken van uw elektrische bbq? Het is een vraag die de vrouwen vaak aan ons vragen in het tuincentrum en dat is uiteraard een belangrijk punt om in overweging te nemen. Het schoonmaken van uw elektrische barbecue is erg makkelijk. Wij raden u aan om eerst de grootste etensresten van het rooster te verwijderen en vervolgens het deksel van de bbq te sluiten. Vervolgens zet u de barbecue op de hoogste stand en u wacht dan een kwartier. Door dit te doen, kunt u gemakkelijk de etensresten met een borstel ervan af halen. En ook heel belangrijk is dat u de stekker uit het stopcontact haalt voordat u met water aan de slag gaat. 

Ook voor andere barbecues kunt u bij ons tuincentrum terecht:

Tuinmeubelen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues