Potterie

Bloempotten zijn er in vele soorten en maten. Planten in potten en bakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond. De keuze in potten en manden is groot. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In een terracotta bloempot zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed door gebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers.

Bloempot kopen

Wij hebben in ons tuincentrum in Boxtel een ruim aanbod bloem- en plantenbakken. Wij hebben keuze uit bijvoorbeeld:

  • Grote bloempot
  • Kleine bloempot
  • Kunststof bloempot
  • Witte bloempot
  • Grote plantenbak

Zo zie je dat we diverse materialen verkopen in Boxtel zoals kunststof bloembakken, lichtgewicht en traditioneel aardewerk. Een grote bloempot is erg handig wanneer je opvulling zoekt voor jouw huis. Ben je op zoek naar een strak en modern design? Kijk dan eens naar de Elho bloempot. De Elho pure bloempotten en Elho plantenbakken zijn geïnspireerd door de verrassende combinatie van moderne architectuur en de verfijndheid van de natuur. Een bloembak moet uiteraard bij je interieur en stijl passen. Neem bijvoorbeeld een foto mee van thuis en laat deze aan onze experts zien. Onze werknemers kunnen je dan van passend advies voorzien. 

We hebben vele soorten kleuren bloempotten, bloembakken en plantenbakken. Zo kun je kiezen voor een donkere bloempot, een witte bloempot of een blauwe bloempot. Wist je trouwens dat er naast traditionele ronde bloempotten ook veel vierkante en rechthoekige plantenbakken en bloempotten bestaan? 

Bloempot voor sfeer

Bloemen staan al jarenlang bekend om hun kracht om kamers, terrassen en tuinen op te fleuren. En de mooiste planten en bloemen vragen minstens om net zo mooie plantenbakken. Tuincentrum Boxtel heeft daarom een zeer ruim aanbod van bloembakken, bloempotten en andere plantenbakken. Ook zijn onze bloempotten goed met elkaar te combineren. Maak ook je tuin af door sfeervolle tuinverlichting en tuinmeubelen.

Als je een bloeiende kamerplant, groene kamerplant of andere tuinplanten hebt gekocht, dan is het nu tijd om aandacht te besteden aan een mooie bloempot. Plantenbakken zijn namelijk een echte blikvanger voor je terras, woonkamer en balkon. Maak het lekker gezellig thuis! Zo heeft iedereen wel een eigen lievelingskleur en lievelingsmateriaal. Om die reden vind je een breed assortiment aan plantenbakken bij tuincentrum Boxtel. Kies uit verschillende vormen, kleuren, hoogtes en materialen.