Dierbenodigdheden

Bij tuincentrum Boxtel vindt u alle dierbenodigdheden die u nodig heeft om uw trouwe vriend te verzorgen. Wij verkopen alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond te houden. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de beste producten voor uw huisdier. Een huisdier kan namelijk ook ziek worden en heeft speeltjes nodig om de tijd te doden.

Kom langs

Alles voor jouw huisdier in Boxtel

Wij verkopen dierbenodigdheden voor de volgende huisdieren:

kattenvoer, kattenbakjes, kattenspeeltjes, krabpalen

Dierbenodigdheden voor honden

Ons assortiment dierbenodigdheden voor honden is erg ruim. Wij verkopen bijvoorbeeld hondenmanden en benches waar uw hond heerlijk in kan uitrusten. Ook hondenriemen om uw hond optimaal te kunnen uitlaten op straat of in het park verkopen wij. Er is niets vervelender als een hondenriem die losschiet terwijl u uw hond aan het uitlaten bent. Hondenspeeltjes zijn een vereiste voor een jonge pup, maar oudere honden hebben ook behoefte aan ontspanning. Ons assortiment hondenspeeltjes is dan ook zo gevarieerd dat wij hondenspeeltjes verkopen voor jong en oud. Honden moeten natuurlijk ook eten. En laten wij nou eens een heel ruim assortiment aan hondenvoeding en hondenkoekjes hebben! Voor alle dierbenodigdheden voor honden kunt u terecht bij tuincentrum Boxtel. 

Dierbenodigdheden voor katten

Ook voor de verzorging van uw katten hebben wij u veel te bieden. Katten hebben bijvoorbeeld krabpalen nodig om hun nagels in vorm te houden. Ook hebben katten speeltjes nodig om hun energie kwijt te kunnen, al helemaal als de katten nog jong zijn. Kijk ook eens bij ons assortiment aan vlooienbanden, met deze banden heeft u kat nooit meer last van vlooien. Voor kattenvoer komt u ook naar tuincentrum Boxtel! Geef het kattenvoer wat wij verkopen aan uw kat in één van onze leuke eetbakjes. Om te voorkomen dat uw kat ziek wordt, kunt u uw kat de extra vitaminepreparaten geven die wij verkopen. 

Dierbenodigdheden voor knaagdieren

U denkt misschien bij knaagdieren dat deze weinig verzorging nodig hebben, maar niet is minder waar! Ook knaagdieren hebben dagelijks verzorging en aandacht nodig. Wist u bijvoorbeeld al dat cavia's niet in hun eentje kunnen leven en een partner in hun hok nodig hebben? Wij verkopen allerlei soorten hokken voor hamsters, cavia's of konijnen. De dierenwinkel in tuincentrum Boxtel is dé dierenwinkel die alles verkoopt voor uw knaagdier!

hondenspeeltjes, hondenmand

Dierbenodigdheden voor vissen

Vissen hebben meer verzorging nodig dan u denkt! Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een aquarium, daar komt al veel meer bij kijken. U heeft namelijk planten, grond, schuilplaatsen en bijvoorbeeld een waterfilter nodig. En dan komt daar ook nog het vissenvoer bij kijken! Kom voor alle benodigdheden voor vissen naar de dierenwinkel in tuincentrum Boxtel.

Dierbenodigdheden voor vogels

Bij vogels kunt u natuurlijk denken aan vogels als huisdier, maar ook aan de vogels buiten uw huis is gedacht! Naast vogelhokken en spiegelwandjes voor uw vogels als huisdier verkopen wij onder andere ook voederschalen. Deze voederschalen kunt u dan weer vullen met het vogelvoer wat wij verkopen. 

Dierenbenodigdheden koopt u bij tuincentrum Boxtel!

Kom dus voor al uw dierenbenodigdheden naar tuincentrum Boxtel en maak uw huisdieren blij! Mocht u vragen hebben over ons aanbod dierenbenodigdheden dan kunt u altijd langskomen in ons tuincentrum in Boxtel nabij Udenhout, Schijndel en Sint-Oedenrode. U kunt natuurlijke ook altijd contact met ons opnemen. 

Tuinmeubelen