Tuinmeubelen

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen naar u te lonken. Een ruime keuze aan tuinmeubelen, lounge sets, dining sets en de juiste onderhoudsmiddelen om uw tuinmeubelen zo goed als nieuw te houden. Makkelijke stapelstoelen en gekleurde bistrosets, kortom genoeg keuze om zomers lang te genieten. Natuurlijk ook een uitgekiende sortering tuinmeubelkussens, van eenvoudig tot zeer behaaglijk maar ook mooie parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten. 

Tuinmeubelen loungeset kopen

Een loungeset van hout (of steigerhout), kussens voor uw loungeset of wilt u een goedkope loungeset? Alles is bij tuincentrum Boxtel mogelijk als het om tuimeubelen gaat. Bij ons gezellige tuincentrum nabij de Gamma in Boxtel hebben we een prachtig tuinassortiment samengesteld voor het tuinseizoen van dit jaar. Kom gezellig de sfeer proeven en ontdek alle tuinmeubelsets en bijbehorende accessoires. Zo hebben we een groot assortiment in:

  • Artwood
  • FSC®-hardhout
  • Aluminium
  • Kunststof

Dus of u nu zoekende bent naar een loungeset, parasols, tuinstoelen, een tuintafel of complete tuinset, u gaat het gegarandeerd vinden bij tuincentrum Boxtel. Om uw zomer helemaal af te maken hebben we ook alle tuin accessoires om de look helemaal compleet te maken. Ga ook deze zomer volop genieten van het mooie weer!

Tuinmeubelen kopen nabij gamma boxtel

Bekijk gasbarbecues