Tuinmeubelen

Vanaf het prille voorjaar staan de mooiste tuinmeubelen naar u te lonken. Een ruime keuze aan tuinmeubelen, lounge sets, dining sets en de juiste onderhoudsmiddelen om uw tuinmeubelen zo goed als nieuw te houden. Makkelijke stapelstoelen en gekleurde bistrosets, kortom genoeg keuze om zomers lang te genieten. Natuurlijk ook een uitgekiende sortering tuinmeubelkussens, van eenvoudig tot zeer behaaglijk maar ook mooie parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten. 

Tuinmeubelen loungeset kopen

Een loungeset van hout (of steigerhout), kussens voor uw loungeset of wilt u een goedkope loungeset? Alles is bij tuincentrum Boxtel mogelijk als het om tuimeubelen gaat. Bij ons gezellige tuincentrum nabij de Gamma in Boxtel hebben we een prachtig tuinassortiment samengesteld voor het tuinseizoen van dit jaar. Kom gezellig de sfeer proeven en ontdek alle tuinmeubelsets en bijbehorende accessoires. Zo hebben we een groot assortiment in:

  • Artwood
  • FSC®-hardhout
  • Aluminium
  • Kunststof

Dus of u nu zoekende bent naar een loungeset, parasols, tuinstoelen, een tuintafel of complete tuinset, u gaat het gegarandeerd vinden bij tuincentrum Boxtel. Om uw zomer helemaal af te maken hebben we ook alle tuin accessoires om de look helemaal compleet te maken. Ga ook deze zomer volop genieten van het mooie weer!

Parasol kopen nabij Boxtel

Parasols zijn ook volop verkrijgbaar bij tuincentrum Boxtel. Denk aan mooie zweefparasols, een balkon parasol, vierkante parasols of houten parasols. Bent u op zoek naar een goedkope parasol? Onze parasols zijn veelal in de aanbieding, dus houd onze website in de gaten voor scherpe prijzen. Voor iedere tuin, terras of balkon is een geschikte parasol te vinden. Laat u eens adviseren door onze werknemers of neem contact met ons op. Naast dat parasols uiteraard goede bescherming bieden tegen zon, kleden ze ook nog eens uw tuin ook fraai aan. 

Tuinmeubelen kopen nabij gamma boxtel

Tuinmeubels kopen in diverse stijlen

Iedereen heeft z'n of haar eigen stijl en daarom bieden wij een divers assortiment aan in verschillende stijlen. Klassiek, of juist moderne tuinsets, luxe ligstoelen of handige stapelstoelen - bij tuincentrum Boxtel vindt u alles op het gebied van verschillende soorten tuinmeubels. Maak nu ook uw tuin écht af!

Loungeset aanbieding kopen in Boxtel

Ook voor dining sets en lounge sets in Boxtel kunt u bij ons terecht. Barbecues, tuinplanten, graszoden, meststoffen en dierbenodigdheden zijn ook veelal te vinden in ons tuincentrum. 

Bekijk gasbarbecues