Dining sets

Het ultieme zomergevoel is met familie of vrienden buiten eten en lekker lang natafelen. Een stijlvolle en comfortabele dining hoek in uw tuin is hiervoor essentieel. In ons tuincentrum in Boxtel vindt u een ruim aanbod aan dining sets van hoogwaardige en weerbestendige materialen. De meeste sets bestaan uit 4 of 6 stoelen met een tafel. Kom langs in ons tuincentrum voor advies en bezoek onze showroom om de dining sets uit te proberen.

Kom langs

Dining set of loungeset voor buiten kopen bij Tuincentrum Boxtel

Tuincentrum Boxtel biedt u een ruim assortiment aan tuinmeubelen, waaronder dining sets en loungesets voor buiten. Een dining set in de tuin is onmisbaar, bij ons kunt u dan ook terecht voor allerlei soorten en maten. Ook hebben wij dining sets beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zo is het voor iedereen mogelijk, of u nou een grote of kleine tuin heeft, om een dining set aan te schaffen bij Tuincentrum Boxtel. 

Dining sets van verschillende materialen kopen

Wij bieden u een ruim assortiment waarin wij dining sets van verschillende materialen verkopen. U kunt ons complete aanbod dining sets komen bekijken in ons tuincentrum in Boxtel. Hier hebben wij een aparte afdeling met al onze tuinmeubelen. Bij Tuincentrum Boxtel heeft u ruime keuze! U kunt bij ons terecht voor dining sets van onder andere de volgende materialen:

  • Wicker
  • Teakhout
  • Aluminium

Wicker dining set tuin

Vroeger bestonden er al vlechtwerk tuinmeubelen, maar sinds er gebruik gemaakt wordt van wicker materialen zijn deze nog meer in trek. Wicker is het materiaal wat om het vlechtwerk gevlochten wordt. Wicker zorgt ervoor dat uw dining set niet meer vergaat en een lange levensduur heeft. De kwaliteitsmerken die wij verkopen bij Tuincentrum Boxtel zorgen ervoor dat u een wicker dining set kunt kopen van goede kwaliteit voor de juiste prijs. Wicker tuinmeubelen zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken! Dit kun je doen door middel van wat lauw water, groene zeep en een borstel die niet al te hard is. 

Teakhout dining set kopen

Om daadwerkelijk te kunnen genieten van het buitenleven is een dining set een must have in de tuin. Gaat u voor een natuurlijke uitstraling? Dan is een teakhout dining set wellicht iets voor u. U heeft binnenshuis natuurlijk meubels staan waar u zo lang mogelijk van wilt genieten, maar buiten wilt u dit natuurlijk ook! Het is belangrijk dat het dining set of lounge set bij uw smaak en de rest van de tuin past. Teakhout is materiaal met een lange levensduur en het ziet er ook nog eens prachtig uit. Bekijk ons complete aanbod teakhout in ons tuincentrum in Boxtel!

Aluminium tuinset of dining set kopen bij Tuincentrum Boxtel

Een aluminium tuinset is veelal de goedkoopste optie als het gaat om een tuinset. Aluminium is gemakkelijk schoon te houden en tot op zekere hoogte weerbestendig. Verder zijn aluminium dining sets hartstikke licht, zo kunt u deze naar iedere gewenste plek in de tuin verplaatsen. 

dining-set-tuincentrum-boxtel

Vragen over dining sets kopen bij Tuincentrum Boxtel

Dining sets kopen in de buurt van Boxtel doet u natuurlijk bij Tuincentrum Boxtel. Zoals eerder vermeld verkopen wij dining sets in verschillende prijsklassen. Zonder een dining set is uw tuin niet compleet! Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de dining set die het beste bij u past. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Boxtel! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of natuurlijk gewoon langskomen bij ons tuincentrum. Ook voor andere tuinmeubelen en barbecues kunt u bij ons in Boxtel terecht. 

Loungeset

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen