Winkelafspraak inplannen

Honden

Honden zijn de beste vrienden van de mens. Uw hond heeft naast veel liefde en aandacht natuurlijk ook goede verzorging nodig. Voor deze verzorging kunt u terecht bij ons tuincentrum in Boxtel. Wij verkopen onder andere de volgende producten voor uw hond:

  • Slaapplekken voor uw hond
  • Hondenvoeding
  • Hondenspeeltjes

De beste slaapplek voor uw hond

Wij verkopen de beste slaapplekken voor uw hond. Van hondenmanden tot aan benches. Een hondenmand is ideaal voor de iets oudere hond, waarvan u niet meer bang hoeft te zijn dat deze iets sloopt in uw huis. Een bench is dan weer een goede oplossing voor een pup of een wat ondeugende hond. Door te slapen in een bench kan uw hond 's nachts rustig blijven liggen zonder dat u zich ergens zorgen om hoeft te maken. Als u een puppy heeft is het van belang dat de bench niet te groot, maar natuurlijk ook niet te klein is. Als de bench te groot is heeft de pup teveel ruimte waardoor deze een plashoekje kan gaan ontwikkelen binnenin de bench. Dit is natuurlijk niet ideaal, al helemaal niet als u bezig bent met het zindelijk maken van uw hond. Wij verkopen hondenmanden en benches in allerlei soorten en maten, voor pups en wat oudere honden!

Hondenvoeding

Hondenvoeding is cruciaal als het gaat om de gezondheid van uw hond. Als u uw hond de juiste voeding geeft verkleint dit de kans op ziektes. Onze medewerkers helpen u graag verder met het uitzoeken van de juiste hondenvoeding voor uw hond. Naast de hondenvoeding die wij verkopen kunt u ook bij ons terecht voor eventuele vitaminesupplementen. De vitaminesupplementen zorgen ervoor dat uw hond alle nodige vitamines binnen krijgt. Naast de gezonde hondenvoeding en vitaminesupplementen mag uw hond ook wel eens getrakteerd worden op iets lekkers. Daarvoor verkopen wij heerlijke hondensnoepjes en kluiven. De hondensnoepjes die wij verkopen zijn geschikt om uw hond te belonen, met de kluiven kunt u uw hond echt verwennen!

tuincentrum boxtel

Hondenspeeltjes

Naast de juiste slaapplek en gezonde voeding heeft uw hond ook zeker wat ontspanning nodig. Voor de leukste hondenspeeltjes voor uw hond komt u naar tuincentrum Boxtel. Wij verkopen hondenspeeltjes voor pups en oudere honden die wat minder energie hebben. Onze speeltjes gaan lang mee en zijn lastig stuk te bijten voor uw hond. Ons assortiment hondenspeeltjes is erg breed en er is voor iedere hond wel wat wils. Van piepspeeltjes tot klassieke tennisballen, met onze hondenspeeltjes kunt uw hond zeker wat energie kwijt. 

Vragen over ons aanbod hondenverzorging

Mocht u vragen hebben over de producten die wij verkopen voor honden, dan bent u van harte welkom in ons tuincentrum in Boxtel nabij Tilburg, Den Bosch, Best en Schijndel. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Uw hond zal uw dankbaar zijn als u naar tuincentrum Boxtel komt!

Bent u naast onze producten voor honden op zoek naar dierenverzorging voor katten, vissen, knaagdieren of vogels? Kijk dan eens bij ons assortiment voor deze dieren. Ook voor deze huisdieren hebben wij een breed assortiment aan dierverzorging! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden