Winkelafspraak inplannen

Katten

Van krabpalen tot aan de lekkerste zachte mandjes voor uw kat of poes.. ze zijn allemaal te vinden op onze dierenafdeling. Handige draagmandjes, leuke eetbakjes maar ook vlooienbandjes, speeltjes en een groot assortiment voeding en vitaminepreparaten. Keuze genoeg om uw kat of poes te verwennen. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Boxtel met alles voor uw kat! 

Plan uw route

Kattenspeeltjes kopen voor uw kat in Boxtel

Al het mooie kattenspeelgoed vindt u bij tuincentrum Boxtel. Alle katten hebben uitdaging, plezier en afwisseling nodig en daar helpen dierenspeeltjes enorm bij. Tuincentrum Boxtel biedt u daarom speelhengels, denkspeelgoed, tunnels, laserlampjes, speelmuizen en ballen om de zintuigen van uw kat optimaal te stimuleren. Bij ons vindt u alles om uw eigen kat uit te dagen. Door kattenspeeltjes en speelgoed te kopen voorkomt u naast het feit dat uw kat zich minder verveelt, ook de interesse voor uw meubels. Dit is een échte win-win situatie. 

Interactief speelgoed vind je bij tuincentrum Boxtel

Heeft u een intelligente kat in huis? Dan kunt u aan de slag gaan met interactief speelgoed. Dit soort kattenspeelgoed stimuleert alle zintuigen en zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier! 

kattenspeelgoed kopen in Boxtel

Speelhengel kopen voor groot plezier voor uw kat

Een speelhengel is een ideaal dierenspeeltje om het jachtinstinct van uw kat aan te wakkeren. Door een erg langzame of snelle beweging te maken met bijvoorbeeld een vishengel, daagt u uw kat uit om het speeltje achterna te gaan. Sommige hengels hebben zelfs een catnip, veertje of belletje om het spel nóg interessanter te maken. Wij hebben allerlei leuke kattenspullen om aan uw kat te geven!

Gaan katten en kinderen samen?

Het is een vraag die wij veelal te horen krijgen in ons tuincentrum en we hebben daar maar één antwoord op: ja! Jonge kinderen, maar ook kleine pasgeboren baby's gaan erg goed samen met katjes. Het is hierbij alleen erg belangrijk dat u uw kind leert omgaan met de kat. Kinderen denken vaak dat alles speelgoed is en daar moeten ze goed op oppassen. Ligt uw kat rustig in zijn mandje? Laat hem dan even met rust, spelen komt later wel weer. 

Online dierenwinkel -kat

Kattenspeelgoed: wat zijn de populairste?

De meest populaire kattenspeeltjes die wij verkopen in het tuincentrum zijn:

  • Speelhengel
  • Speelrails
  • Speelmuis 
  • Speeltunnel

En uiteraard is dat slechts een greep uit ons assortiment. U kunt bij ons ook terecht voor een krabpaal in verschillende formaten. U kunt een krabpaal kopen van 3 meter of juist een kleine van zo'n 30 centimeter. Al onze kattenspeeltjes zijn gemaakt om uw kat te voorzien van plezier en vermaak binnen én om het huis. Door al het leuke kattenspeelgoed hoeft u kat zich nooit meer te vervelen en dat is wat vooral huiskatten hard nodig hebben. Ook hebben wij op onze dierenafdeling alles voor uw hond, vis, knaagdier en vogel. Dus woont u nabij de Gamma bij Boxtel of nabij Langenberg, Munsel, Esch of Heult? Kom dan gezellig langs en ontdek ons aanbod. 

Tuinmeubelen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden