Kerstartikelen

In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt bij ons in Boxtel genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven bij de kerstshow! Vanaf 13 oktober toveren wij ons tuincentrum om in een waar kerstspektakel met onze Kerstshow in Boxtel.

Kerstbomen

 

 

Voor welke kerstversiering kiest u dit jaar?

De mooiste kerstversiering voor in uw huis en natuurlijk ook voor in uw tuin! Dus kom snel inspiratie op doen in ons tuincentrum. Ieder jaar weten onze experts en stylisten weer een geweldige kerstshow neer te zetten, wij verkopen onder andere de merken Kaemink, Edelman en Coen Bakker. Leuke kerstversiering geeft de finishing touch aan uw kerstboom of huis. Kies voor traditionele kerstslingers, zoals lametta of kralenslingers, of juist voor kersthangers in de vorm van sneeuwvlokken, sterren of dennenappels om extra sfeer en gezelligheid te creëren. Heeft u een landelijke inrichting? Ook dan hebben wij verschillende soorten landelijke kerstversiering waarmee u uw huis kunt decoreren. Bekijk onze kerstboomversiering en laat u inspireren. U kunt ook creatief zijn en verschillende kleuren kerstversiering met elkaar combineren! Een paar leuke kleuren waarmee u eindeloos kunt combineren, zijn:

  • Roze kerstversiering
  • Rode kerstversiering
  • Witte kerstversiering
  • Paarse kerstversiering

Kerstversiering en kerstdecoratie kopen in Boxtel

Kerstverlichting: creëer de kerstsfeer buiten én binnen 

Naast kerstdecoratie zoals kerstballen en kerstslingers mag de kerstverlichting uiteraard niet ontbreken bij een Vrolijk Kerst! Of u nu de keuze maakt voor LED strengverlichting, lichtslangen of decoratieve lichtsnoeren: het zorgt allemaal voor sfeer en gezelligheid! Daarom verkopen wij veel verschillende soorten kerstlampjes zoals LED kerstverlichting, clusterverlichting, lichtgordijnen, kerstverlichting op batterij en nog veel meer! LED kerstlampjes zijn heel populair en dat is natuurlijk niet zonder reden! U bent namelijk enorm energiezuinig bezig wanneer u besluit voor LED verlichting te kiezen. In de tuin hebben veel mensen geen stopcontact, waardoor kerstverlichting op batterij weer een goede oplossing kan zijn. Versier en verlicht uw huis én tuin ook dit jaar en zorg voor een geslaagd kerstfeest!

kerstverliching: led, batterij of clusterverlichting

Een kerstboom of liever een kunstkerstboom dit jaar?

Veel mensen twijfelen ieder jaar weer of ze voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom gaan.. het is een afweging die u zelf het beste kunt maken. Om u een handje te helpen, hebben wij wat voordelen op een rijtje gezet wat de keuze misschien iets makkelijker maakt. 

Voordelen van de kunstkerstboom

  • Geen allergieproblemen
  • Op de langer termijn goedkoper
  • Minder brandgevaarlijke problemen
  • Licht van gewicht

voordelen en nadelen kerstboom en kunstkerstboom

Nadelen van de kunstkerstboom

  • Heerlijke dennengeur in uw huis
  • Meer sfeer en het gevoel van Kerst in huis 

Laat u inspireren tijdens onze kerstshow dit jaar en kom gezellig langs in tuincentrum Boxtel, nabij de Gamma!

Lemax