Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is perfect om op langer termijn kosten te besparen. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte kerstbomen zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum in Boxtel vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 3 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij! Gaat u liever voor een kunstkerstboom of echte boom?

kerstboom

 


Welke kunstkerstboom is het beste?

Uiteraard is het heel persoonsgebonden welke kunstkerstboom het beste bij u past. De kunstkerstboom is een onmisbaar element om uw interieur in kerstsfeer te brengen. Wilt u juist een witte kerstboom, groene kerstboom, smalle kerstboom of een grote kerstboom? Afhankelijk van uw voorkeur en wensen, helpen wij u bij uw keuze voor de perfecte kunstkerstboom. Met onze collectie aan kerstartikelen, kerstbomen en andere kerstaccessoire gaan wij uw kerst onvergetelijk maken. Vind de ideale kunstkerstboom voor u! Een paar populaire keuzes zijn:

  • Kunstkerstbomen met lichtjes
  • Kunstkerstboom met verlichting en sneeuw
  • Kunstkerstbomen met led verlichting

kunstkerstbomen met verlichting

De mooiste kunstkerstboom vindt u in Boxtel

Als u voor een neppe kerstboom gaat, zorg er dan wel voor dat u een mooie, luxe uitkiest die bijna niet van echte kerstbomen zijn te onderscheiden. Onze kunstkerstbomen passen precies in dat perfecte plaatje. Onze kunstkerstbomen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen die heel echt lijken. Versier uw kunstkerstboom met mooie kerstballen en een piek en uw Kerst kan niet meer stuk!

Kunstkerstboom met verlichting

Wilt u geen gedoe meer met het verdelen en uit de knoop halen van de kerstlampjes en wilt u graag een kunstkerstboom met verlichting, dus een kerstboom waar de lampjes al in verwerkt zitten? Kies dan voor een kunstkerstboom met verlichting. Deze lampjes zijn al in de kerstboom verwerkt, waardoor u niks meer hoeft te doen. Deze zijn bij ons te koop in Boxtel in diverse soorten, maten, uitvoeringen en prijscategorieën. De verdeling van de lichtjes in de kunstkerstboom is precies goed, waardoor er niks meer aan gedaan hoeft te worden. Onze kunstkerstbomen met LED verlichting zijn:

  • Warm van kleur
  • Niet te fel
  • Duurzaam
  • Zuinig in gebruik

Hoe worden kunstkerstbomen gemaakt?

Hoe worden kunstkerstbomen gemaakt?

Een kunstkerstboom van goede kwaliteit gaat jarenlang mee! Tegenwoordig vindt u overal kunstkerstbomen en niet alleen bij speciale kerstwinkels: zo ook bij ons tuincentrum in Boxtel. De meeste kunstbomen worden van PVC-plastic gemaakt maar dit is per merk en kunstkerstboom verschillend. 

Soorten kunstkerstbomen: smal of liever groot?

Voor kerstliefhebbers met beperkte ruimte hebben wij de ideale oplossing, namelijk een smalle kerstboom. Deze smallere kerstbomen zijn er in verschillende diameters. Het beste is om even langs bij ons te komen in Boxtel om te kijken wat goed bij uw interieur past. Zo heeft u toch een hoge kerstboom die u ook kunt gebruiken voor de kleinere ruimtes. Er zijn ook smalle kerstbomen met verlichting bij ons verkrijgbaar. Heeft u niet te veel ruimte thuis? Dan raden wij aan om een kleine kerstboom te nemen. Zoals een kerstboom van 30 centimeter. Dat is perfect voor op een bijzettafeltje, kinderkamer, de gang of voor op bureaus op kantoor. Daarnaast zijn witte kerstbomen erg uniek en helemaal hip dit jaar. Bij tuincentrum Boxtel vindt u deze in verschillende afmetingen. Een witte kerstboom is leuk voor de wat modernere mens en deze kunt u goed versieren met fel gekleurde kerstversiering zoals rood en groen. Zien we u ook snel bij onze kerstshow?

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen