Kerstverlichting

Kerstverlichting en kerstversiering kunnen uiteraard niet ontbreken op Kerst. Bij Tuincentrum Boxtel hebben wij een enorm aanbod aan kerstverlichting en kerstversiering. Vrolijk uw woning op en creëer een echte kerstsfeer waar mensen jaloers op zijn. Er is kerstverlichting voor buiten, binnen en voor de kerstboom te koop zodat huis & tuin in volle kerstsferen zijn. 

Kerstbomen

 


Kerstverlichting kopen in allerlei soorten

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Denk eens aan leuke takken met verlichting of een guirlande. Gaat u dit jaar voor gekleurde kerstverlichting of voor de standaard geel witte kleur? Er is keuze voor iedereen en allerlei soorten stijlen. Kerstlichtjes zijn onmisbaar tijdens de koude decembermaand en brengen het hele huis in kerstsfeer aan. Een populaire keuze is LED kerstverlichting, hierover leest u zo meer. Zo bieden wij:

  • LED kerstverlichting
  • Flikkerende kerstverlichting
  • Klassieke kerstlichtjes

(LED) kerstverlichting kopen in Boxtel

Wat zijn de voordelen van LED kerstverlichting?

LED kerstverlichting is de meest milieuvriendelijke oplossing voor een vrolijk Kerstmis. Door LED verlichting te gebruiken, wordt er minder energie verbruikt in vergelijking met traditionele kerstverlichting. En dat is zowel voor het milieu als uw portemonnee een welkom gegeven.Twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Het grote voordeel van LED kerstverlichting is natuurlijk het feit dat deze vele malen duurzamer is. Daardoor gaan uw kerstlichtjes langer mee, hoeft u deze minder vaak te vervangen, wat uiteindelijk zorgt voor geldbesparing. LED verlichting is er voor binnen en buiten
uw huis. Denk aan:

  • Boom kerstverlichting
  • Hangende kerstverlichting
  • LED lichtslangen
  • LED lichtsnoeren
  • LED lichtnetten 

kerstlampen voor binnen en buiten huis kopen

Kerstverlichting voor buiten het huis

Ook de tuin mag niet vergeten worden dit jaar! Denk eens aan een leuke lichtslinger of versier de boom in de voortuin met wat decoratie en mooie kerstlampjes. Wat ook veel mensen doen rond de kerstperiode, is de voordeur voorzien van originele kerstverlichting en kerstversiering. Zo voelen jouw gasten direct bij binnenkomst de gezellige kerstsfeer. Je kunt ook een leuke kerstboom buiten neerzetten: of dit nu een echte kerstboom is of een kunstboom: gezellig is het zeker! 

Ontdek het gehele kerstassortiment bij onze kerstshow

Ook hebben wij vanaf midden oktober een geweldige kerstshow waar u volop inspiratie op kunt doen. Alle nieuwe kersttrends worden hier gepresenteerd met de daarbij horende gezelligheid. Ook kun je onze Lemax 2019 collectie ontdekken die altijd enorm gewild zijn bij vele mensen. 

Kunstkerstbomen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen