Lemax

Lemax is het wereldwijde bekende kerstmerk in Nederland als het gaat om miniatuur kerstdorpen en kersthuisjes. Wilt u kerst ideeen voor in huis? Dan is Lemax het merk voor u. Liefhebbers van het merk Lemax hebben ieder jaar opnieuw de kans om enorm veel nieuwe producten toe te voegen aan hun eigen kerstdorp. Dit kunt u geheel naar eigen wens doen of door middel van een bepaald thema van Lemax. Daar komen we zo nog even op terug. Lemax staat namelijk enorm bekend om haar kerst - themadorpen, die ieder jaar geüpdatet worden met de nieuwe collectie. Lemax huisjes hebben een hoogwaardige kwaliteit en gaan vaak jaren lang mee. Bovendien zijn veel lemax huisjes voorzien van een interieurscène (inkijkje) en vrolijke kleuren. Verzamelaars vanuit de hele wereld hebben het plezier ontdekt om op een plaats in hun eigen huis met de Lemax kerstdorpen een prachtige verlichte én bewegende wereld te creëren. Door meerdere dorpseffecten toe te voegen in en rondom uw kersthuisjes, wordt dit helemaal tot stand gebracht. Super leuk om te zien. 

Kerstversiering

 


Lemax Kerstdorp Boxtel

Al sinds het jaar 1990 is Lemax vrijuit het populairste kerst merk voor miniatuur kerstdorpen met daarbij horende totaliteit aan accessoires. Ooit begon Lemax met slechts enkel (verlichte) huisjes, maar inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereld van kersthuizen, figuren en accessoires. De producten zorgen ervoor dat u een real life dorp thuis kunt nabootsen. De meeste Lemax huisjes kunnen namelijk verlicht zijn of zijn voorzien van beweging. Dit geeft extra sfeer in uw dorp en geeft beleving met zich mee. Een Lemax kerstdorp kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Zo fleurt u uw eigen kerstdorp op met huisjes, figuren of treinen. Het toevoegen van bruggen, bomen en rijtuigen zorgt ervoor dat uw dorp geheel tot leven komt. U kunt het zo gek niet bedenken of tuincentrum Boxtel heeft het in het assortiment.

Lemax themadorpen

Dat Lemax een enorm breed en groot assortiment aan huisjes, figuren en andere accessoires heeft, is uiteraard geen geheim voor velen onder ons. Vandaar dat Lemax ook zo ontzettend populair is bij veel verzamelaars. De keuze is ronduit oneindig om een eigen themadorp én stijl na te bootsen. Om kerst producten in dezelfde stijl te vinden, blijkt soms een hele klus. Daarom brengt Lemax haar collecties altijd uit in verschillende themadorpen, wat erg handig is. Van griezeldorpen naar snoepwereldjes, van boerendorpen naar kermissen en nog veel meer.

Lemax Caddington Village:

Als eerste: de charmante Lemax Caddington Village. Hier vindt u de elegantie van het Victoriaanse tijdperk terug, met haar gedetailleerde architectuur en kleurrijke elementen van het dagelijkse leven. Van torenhoge kathedralen en mooi versierde huizen, tot rijk gekostumeerde kerstfiguren. De Lemax Caddington Village collection herinnert u met liefde aan een tijd van verfijning en raffinement.

Lemax Spooky Town:

De bovennatuurlijke enge kerstfiguren en kerst huizen versiert met pompoenen hebben een plaats gevonden in dit griezelige thema: Lemax Spooky Town. Dit themadorp is gewijd aan het enge feest van Halloween. We zijn naar de ‘donkere kant’ van onze creativiteit gegaan om te komen in scènes die u doen rillen van angst en laten glimlachen op hetzelfde moment.

Lemax Plymouth Corners:

Dit thema dorp van Lemax neemt u mee in het verhaal van een New England dorpje aan zee, van de haven tot de met handel gevulde straten. U kunt de zilte zeelucht bijna proeven en de meeuwen horen cirkelen, zo uniek is dit! Begin uw Lemax Playmouth Corners dorp met een van onze mooi gedetailleerde vuurtorens!

Lemax Vail Village:

De robuust gebouwde kerst huizen van het kerstdorp Vail Village zijn gemaakt van ruw gezaagd hout, zware stenen en dikke grenen planken. De kersthuisjes zijn perfect geschikt voor de natuurlijke omgeving van Lemax Vail Village en voor het strenge winterweer. Een actief leven ligt voor de hand in dit besneeuwde paradijs.

Kom langs in tuincentrum Boxtel voor de mooiste kerstartikelen van Lemax, kunstkerstbomen, kerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Tot snel!

Kerstverlichting

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen