Over ons


Van Tuincentrum Overvecht Boxtel nu verder als Tuincentrum Boxtel :

VOOR HET GROENE GELUK! VOOR INSPIRENENDE IDEEËN EN OPLOSSINGEN IN EEN SFEERVOLLE OMGEVING

In oktober 2016 was het 25 jaar geleden dat Boxtel zijn eerste en enige tuincentrum kreeg. Wij Sjaak en Nel van Engelen uit de Utrechtse wijk Overvecht bouwden aan de Vuurijzer een vestiging van deze gelijknamige keten op. In maart 2016 is de naam Overvecht van de gevel. Tuincentrum Overvecht heet nu Tuincentrum Boxtel. 

In 1991 hebben we de Boxtelse vestiging vanaf de grond opgebouwd. Na er vijf jaar als bedrijfsleider te zijn geweest, heb ik samen met mijn vrouw het tuincentrum als zelfstandig ondernemer over genomen. In 2012 is het  winkeloppervlak fors uitgebreid en even later werd ook de nieuwe entree gerealiseerd. 

Klanten willen steeds meer producten op een presenteerblaadje krijgen, ondervindt Van Engelen. ,,Gemak is ook bij het tuinieren belangrijk geworden. Daar willen we aan tegemoet komen met kant en klare artikelen en oplossingen. Ook bezoeken we nu uitgebreid inkoop beurzen om in te spelen op de nieuwe trends, en hebben we ons aangesloten bij een inkoop organisatie GRS (Garden Retail Services)  om zo groot en scherp in te kunnen kopen.

Ferdy Steger van het Boxtelse reclamebureau Het Communicatieplein heeft voor ons een nieuw logo en huisstijl ontworpen dat vanaf maart 2016 wordt gebruikt. Centraal daarin staat een klavertje vier. ,,Voor het groene geluk” wordt het motto waarmee wij blijheid en kleur willen uitstralen. 

Klanten doen er goed aan de onze Facebookpagina en onze vernieuwde website www.tuincentrumboxtel.nl in de gaten te houden voor de nieuwtjes en aanbiedingen.

Laat je verrassen door afwisselende collecties, onze persoonlijke aandacht en de gemoedelijke sfeer.

Graag tot ziens in ons Tuincentrum